Complete las & soldeerbrander set in koffer

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Complete 16 delige propaan / butaan soldeerbrander in koffer. Inclusief regelklep, Koperen soldeerpunt (voor zink en koperwerk), hoogwaardige turbo lasbrander met een diameter van Ø17mm, branderkoppen: Ø14mm, Ø22mm en Ø36mm en een vlam ondersteuning. Solderen is met deze set in alle posities mogelijk.

De soldeergreep is uitgevoerd met een gas- besparings hendel om energie te besparen. Compleet geleverd met brandergedeelte t.b.v. afneembaar koperen soldeerpunt van 230 gr. een soldeerbout opzetstuk met koperstuk van 100 gr. breedbrander, een drukregelaar van 2,5Bar en een gasslang. De toepassingsmogelijkheden zijn hard en zachtsolderen, smelten, afbranden, opwarmen, zinksolderen, afschroeien, ontdooien en verharden.

LET OP!!
Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.
Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Ontkoppel de gasbus enkel als deze volledig leeg is. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Laat de soldeerbout met een rustige vlam langzaam op temperatuur komen, en houd de vlam rustig tijdens gebruik. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

Model: FE52055
Druk: 2,5Bar
Werktemperatuur: 800°C
Vlamtemperatuur: 2000°C
Diameter turbosoldeerbrander: Ø 17mm
Diameter fijnsoldeerbrander: Ø 14mm
Diameter branders: Ø 20 en 36mm
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel